Η 23η Έκθεση χειροτεχνημάτων της ΦΛΟΓΑ: Μια αγκαλιά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Η Έκθεση χειροτεχνημάτων που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας και που διοργανώνεται πάντα λίγο πριν τις γιορτές, λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ηγουμενίτσας ΠΑΝΘΕΟΝ αυτή την εβδομάδα.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» διοργανώνει αυτή την Έκθεση στηρίζοντας την ανθρωπιά και αλληλεγγύη μέσα από τη δράση του έμπρακτα. 
Φέτος η Έκθεση διοργανώνεται για 23η φορά μια προσπάθεια που κρατά την φλόγα της ανθρωπιάς και της αλληλουποστήριξης αναμμένη.
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ !!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ…
Και φέτος στην Ήπειρο τα μετάξια, οι βελόνες και οι χρυσοκλωστές δίνουν την μάχη τους στον αγώνα του παιδιού κατά του καρκίνου.
Οι γυναίκες της ΦΛΟΓΑΣ Ηπείρου στρατολόγησαν βελονιά τη βελονιά, εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια βελονιές και τις έκαναν πολύτιμα κεντήματα-έργα τέχνης, ανεκτίμητης αξίας.
Στην ετήσια έκθεση χειροτεχνημάτων Ηγουμενίτσας, με κάθε αγορά σας συμβάλλετε και εσείς στη λειτουργία του «Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας» που βρίσκεται στην Αθήνα όπου φιλοξενούνται οικογένειες από όλη την Ελλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.
Στην έκθεση εκτός από τα κεντήματα μπορείτε να βρείτε και πολλά άλλα είδη, όπως τοπικά προϊόντα που προσφέρονται από φορείς και ιδιώτες, καθώς και χειροποίητα δώρα που με αγάπη περισσή κατασκευάζουν μαθητές σχολείων και ευαισθητοποιημένοι φίλοι της φλόγας.

Η Έκθεση για διαρκέσει έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο ΠΑΝΘΕΟΝ.
Ώρες λειτουργίας: Κυριακή 11 π.μ έως 9.00μ.μ
                  Καθημερινές από τις 9.00 π.μ έως τη 1.00 μ.μ
                                  και 4.00 μ.μ έως τις 9.00 μ.μ