Σε άλλες τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, εμπλέκονται οι τρεις αλλοδαποί, που συνελήφθησαν την 24-01-2014 από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς

Σε συνέχεια του από 25-01-2014 Δελτίου Τύπου που αφορά  την αυτόφωρη σύλληψη τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας,  που διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, προέκυψε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, η εμπλοκή τους σε τρεις (3) ακόμα περιπτώσεις κλοπών από σπίτια που διαπράχθηκαν με την ίδια μεθοδολογία δράσης.  

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί την 24-01-2014 από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς και είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες δέκα διαρρήξεων – κλοπών από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 03-12-2013 έως 21-01-2014 διέπραξαν επιπλέον τις παρακάτω κλοπές:

  •  στην Νεράιδα Θεσπρωτίας διέρρηξαν σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσαν μία κυνηγετική καραμπίνα.
  • στο Παγκράτι Θεσπρωτίας διέρρηξαν δύο σπίτια, απ’ όπου αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας προς συσχέτιση με την ήδη υποβληθείσα δικογραφία.

Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδείς αξιόποινες πράξεις.