805 τα κιλά χασίς σε σκάφος… Οργανωμένο κύκλωμα εξαρθρώθηκε στο Βάλτο Πάργας

XASIS BALTOS 8 2Πάνω από 805 κιλά χασίς επιχείρησαν να ξεφορτώσουν στην παραλία του Βάλτου τέσσερα άτομα, δύο Αλβανοί και δύο Έλληνες, κάτοικοι της περιοχής, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όμως οι αστυνομικοί της Δίωξης Θεσπρωτίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών έδωσαν ένα ακόμη καίριο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης.

Οι αστυνομικοί έχοντας τις πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας με πλωτό μέσο, επόπτευαν υπομονετικά το χώρο της παραλίας του Βάλτου.

Έτσι μόλις το σκάφος προσέγγισε την ακτή και τα τέσσερα άτομα άρχισαν να ξεφορτώνουν τους σάκους οι αστυνομικοί έκαναν τη δική τους επιχείρηση με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν όλους. Πρόκειται για δύο Αλβανούς , ηλικίας 40 και 45 ετών, και δύο Έλληνες, κατοίκους της περιοχής, ηλικίας 43 και 58 ετών.

Στο σκάφος ήταν φορτωμένο 19 σάκοι με χασίς. Με την ολοκλήρωση του ζυγίσματος προέκυψε ότι το συνολικό βάρος της ποσότητας που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 805 κιλά και αποτελεί την μεγαλύτερη ποσότητα που πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας από την αρχή της φετινής χρονιάς.