Καράτε: 5 Βαλκανιονίκες από την Ήπειρο

Αδιάφορη η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση στα σωματεία Καράτε…Μάλιστα ο Δήμος Σουλίου σε χθεσινή συνεδρίασή του το μοναδικό αθλητικό σωματείο που αποφάσισε να αφήσει εκτός επιχορηγήσεων του Δήμου είναι ο αθλητικός όμιλος καράτε Παραμυθιάς στον οποίον ανήκουν οι  4 Βαλκανικές διακρίσεις…

 

Με 5  Βαλκανικά μετάλλια  και 2 τέταρτες θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες  της Εθνικής Ελλάδος και των αθλητικών συλλόγων  καράτε της Ηπείρου και ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γκορέζης Παναγιώτης  από το Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε 2011 πού έγινε στην Λάρνακα της Κύπρου τις 22-23-24 και 25 Σεπτεμβρίου 2011.

Γκορέζη Αλεξάνδρα                                 2η     θέση     αργυρή    Βαλκανιονίκης

Γραβάνη Αθηνά                                          2η      θέση     αργυρή    Βαλκανιονίκης

Ζάρρου  Βικτωρία                                      2η      θέση     αργυρή    Βαλκανιονίκης

Νίτσας Δημήτριος                                      3ή      θέση     αργυρός    Βαλκανιονίκης

Σωτηρίου Θεοφάνης                                 3η       θέση     αργυρός    Βαλκανιονίκης

Γκορέζη Λυγερή                                          4η        θέση στα Βαλκάνια

Γραβάνη Βικτωρία                                     4η         θέση στα Βαλκάνια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ Γκορέζης σχολίασε ότι για ακόμη μια φορά όμως κανένα τοπικός φορέας Δήμος – Περιφέρεια  και όλοι όσοι νοιάζονται για τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του δεν περίμενε και ενδιαφέρθηκε για το γεγονός. Μάλιστα ο Δήμος Σουλίου σε χθεσινή συνεδρίασή του το μοναδικό αθλητικό σωματείο που αποφάσισε να αφήσει εκτός επιχορηγήσεων του Δήμου είναι ο αθλητικός όμιλος καράτε Παραμυθιάς στον οποίον ανήκουν οι  4 Βαλκανικές διακρίσεις. Τα  συμπεράσματα δικά σας.