Il Porto Triathlon την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα

Στη γραμμή εκκίνησης ετοιμάζονται να στηθούν αθλητές και διοργανωτές με αφορμή το 7ο «il porto triathlon», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στη Λιμνοθάλασσα Δρεπάνου, σε νέες διαδρομές με πανέμορφα τοπία, και που διοργανώνει η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 116 αθλητές και αθλήτριες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, με τα ονόματα των Παναγιώτη Πολύζου, Δημήτρη Λέκκου και Στεφανίας Πολυχρονιάδη να ξεχωρίζουν.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 09.00 με την κατηγορία Olympic (1.500 μ. κολύμπι, 40 χλμ ποδήλατο, 10 χλμ τρέξιμο), ενώ στις 09.20 θα ξεκινήσουν το sprint (750 μ. κολύμπι, 20 χλμ ποδήλατο, 5 χλμ τρέξιμο) και το super sprint (300 μ. κολύμπι, 10 χλμ ποδήλατο, 2 χλμ τρέξιμο). Στις 13:00 θα γίνουν οι απονομές των νικητών.

Αισιόδοξος για την επιτυχία των αγώνων είναι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Καραγιάννης. «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή. Εχουμε καταφέρει να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας θεσμός, έχουμε την εμπειρία και προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο. Αναμένουμε έντονο συναγωνισμό, κάτι που θα ικανοποιήσει και τον κόσμο που θα παραβρεθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.