Ένα All Star για το Άλμα Ζωής στην Ηγουμενίτσα

Η γιορτή του γυναικείου Βόλεϊ, το All Star Day 2013 είναι προ των πυλών αφού στις 16 Φεβρουαρίου οι κορυφαίες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες της Α1 Γυναικών θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας ‘Αλεξάνδρα Τσιάβου’.

Πιστή στις εξαγγελίες της για αποκέντρωση, η διοίκηση της ΕΟΠΕ αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και του Ερμή Ηγουμενίτσας και ο αγώνας – διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής’, την οποία στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από τον Σεπτέμβριο του 2012 στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης.

Το ‘Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013’ πέρα από το κυρίως μενού, που έχει να κάνει με τον αγώνα Ελληνίδες All Stars Vs World All Stars, θα διανθιστεί με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, χορό αλλά και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Η ψηφοφορία για το «Αλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013»

Μια σημαντική καινοτομία στο ‘Άλμα Ζωής – All Star Day Γυναικών 2013’ αφορά τον τρόπο επιλογής των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν με την ψήφο τους, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) και της ειδικής ενότητας που έχει διαμορφωθεί, τις αρχικές επτάδες των δύο ομάδων.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε από σήμερα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες της κάθε 12άδας θα επιλεγούν από τους προπονητές της κάθε ομάδας, οι οποίοι θα ανακοινωθούν αύριο από την ΕΟΠΕ.