Μέσω Internet και… πρωταπριλιάτικοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

pasok-logo

pasok-logoΣτη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη η εγκύκλιος για την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια καθώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι αλλά και τα τοπικά όργανα του κόμματος έχουν στην διάθεσή τους τρία περίπου εικοσιτετράωρα για να καταθέσουν προτάσεις, μόνο ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο οι Νομαρχιακές Επιτροπές συνέρχονται, την Κυριακή 1 Απριλίου, σε ειδική συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής που προέρχονται από το Νομό.

Στη συζήτηση λαμβάνονται υπόψη οι προτάσεις όλων των μελών της ΝΕ, καθώς και όσες προτάσεις τους έχουν αποσταλεί ή έχουν συμπεριληφθεί στο δημόσιο διάλογο (γνωστοποιημένες προτάσεις και αυτοπροτάσεις).

Η ΝΕ αποστέλλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων έως την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 24:00, την πρότασή της στην οποία ενσωματώνει όλα τα ονόματα που προτάθηκαν και συζητήθηκαν αλφαβητικά, με βιογραφικό και επιχειρηματολογία, χωρίς ψηφοφορία για κατάταξη ή σειρά.

Κάθε υποψήφιος καταθέτει στην Επιτροπή Διαφάνειας δήλωση “πόθεν έσχες” ενώ από την διαδικασία αυτή εξαιρούνται οι εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος.

H N.E. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ανάδειξη Υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. »

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Πολιτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε  Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα (ΕΕΕΑ) με ευθύνη το σχεδιασμό και το συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας μας.

Στο πλαίσιο της ΕΕΕΑ, δημιουργήθηκε Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων, που θα κρίνει και θα εισηγηθεί τις υποψηφιότητες στο Εθνικό Συμβούλιο.

Η ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος θα γίνει ως εξής:

Κατάθεση υποψηφιοτήτων

  1. ), με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής  Επιτροπής (nethesp@pasok.gr).
  2. Με την ίδια ακριβώς διαδικασία και στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, τα Μέλη και οι Φίλοι υποβάλλουν προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, με σχετική υποστηρικτική επιχειρηματολογία.

                                                                               Ηγουμενίτσα 29.03.2012

                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ