Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων για το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων

Για δεύτερη φορά αναλαμβάνει δράση η κίνηση “Ενεργός Πολίτης για το Δήμο Ηγουμενίτσας” με σκοπό την αρωγή και συμβολή στον συνάνθρωπο μας και στις ευπαθείς ομάδες. Ας σημειώσουμε ότι η Κίνηση ξεκίνησε την πρώτη της δράση με την προσφορά που συγκέντρωσε με τη συνδρομή των συμπολιτών μας στο τμήμα κοινωνικής πρόνοιας του δήμου Ηγουμενίτσας. Τούτη φορά η προσφορά προορίζεται για το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Ηγουμενίτσας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της κίνησης

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όπως και τα παιδιά. Η τρίτη ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι συνάνθρωποι μας, που αυτές τις μέρες, τις γιορτινές, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τις εκδηλώσεις αγάπης. Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και τους καταθέτουμε τον σεβασμό μας.

Η Κίνηση “Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας συγκεντρώνει:

Γι’ αυτό η  κίνηση «Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας» συνεχίζοντας τις δράση της στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της και μετά την προηγούμενη προσφορά στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά την πασχαλινή περίοδο και τη μεγάλη ανταπόκριση που αυτή είχε, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα-παπούτσια και φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε.

Τι συγκεντρώνουμε:

  •  ΤΡΟΦΙΜΑ: Χυμοί, γλυκίσματα συσκευασμένα, αναψυκτικά, μπισκότα, ελληνικό καφέ, κουλουράκια
  • ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Σαμπουάν, σαπούνια, ξυραφάκια, κάλτσες, αφρούς ξυρίσματος, μαντίλια, χτένες, αντισηπτικά, αφρόλουτρα,
  • ΡΟΥΧΑ – ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
  •  ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Η παραπάνω λίστα είναι ενδεικτική και αφορά είδη που χρειάζονται πραγματικά.

Που συγκεντρωνόμαστε:

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στο ΠΑΝΘΕΟΝ την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρες 17.00-20.00 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ώρες 09.00 έως 11.00

Πότε και που θα παραδοθούν τα είδη που θα συγκεντρωθούν

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο “ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30 ως δώρο Χριστουγέννων.

Ζητάμε την συνεργασία και συμπαράσταση σας

Θα θελαμε να ζητήσουμε τη συμπαράστασή σας και τη συνεργασία σας σε αυτή μας την φιλανθρωπική δράση.

Το Συντονιστικό της Κίνησης

“Ενεργός Πολίτης για το Δήμο Ηγουμενίτσας”