Με επιτυχία το πρόγραμμα ”Νοιάζομαι για την υγεία μου” του ΕΕΣ

ees1

ees1Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας από 29/10/2013 έως 1/11/2013 υλοποίησε το πρόγραμμα προληπτικής υγιεινής κι αγωγής υγείας « Νοιάζομαι για την υγεία μου » που γίνεται σε συνεργασία με την Coca- cola  Τρία Έψιλον στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Κατά τις ημέρες αυτές πραγματοποιήθηκε δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας σε 164 άτομα περιλαμβάνοντας : έλεγχο αρτηριακής πιέσεως , ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο , μέτρηση επιπέδων σακχάρου , μέτρηση χοληστερόλης συμβουλευτική κι οδηγίες.

Ο στόχος του προγράμματος που  επιτεύχθηκε στο έπακρο  ήταν η ευαισθητοποίηση , η ενημέρωση , η πρόληψη και θωράκιση της υγείας των πολιτών.

ees2Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ιατρούς : κο Κωνσταντίνο Μπάκα. κο Παύλο Αλεξίου , κο Άγγελο Αρσενίου και κο Δημήτριο Βενέτη, του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Φιλιατών  που εθελοντικά κι ανιδιοτελώς συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Η συνδρομή των ιατρών ήταν ανεκτίμητη καθώς με την εμπειρία, την άρτια εκπαίδευση και τις γνώσεις τους κατορθώσαμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας πιστό στις αρχές του Ερυθρού Σταυρού θα συνεχίσει και στο μέλλον την πολύπλευρη κοινωφελή του δράση υλοποιώντας προγράμματα που θα στοχεύουν στην βελτίωση της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών.