Αλλαγή ηγεσίας στον πάγκο του Θεσπρωτού;

Φέρεται να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Θεσπρωτός ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το theball.gr o Ελληνοαργεντίνος τεχνικός δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μάλλον  θα αποτελέσει παρελθόν από την θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το theball.gr, ο  μεγαλομέτοχος του πλατανόφυλλου, Γιωργος Αραμπατζακης βρίσκεται σε συζητήσεις με 2-3 προσωπα ώστε να παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ομάδας.

Με την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων  στην ομάδα πρέπει να γίνει ένα “ηλεκτροσόκ”,  ώστε οι κιτρινόμαυροι να επιστρέψουν στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Στις συζητήσεις που γίνονται η απομάκρυνση του ελληνοαργεντινού τεχνικού από τον πάγκο του Θεσπρωτού θεωρείται ως η πιο εφικτή αυτή τη στιγμή.

Όσο αφορά την αναμέτρηση με τους Βολιώτες η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους βοηθούς του Ροτσά, Κώστα Τζίνη και Βαγγέλη Κάλλο.