Θεατρική παράσταση «Ιδού Εγώ» το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Η ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «ΤΟΜΗ» Παρουσιάζει την παράσταση

ΙΔΟΥ ΕΓΩ  (τέσσερα μονόπρακτα)

Όλια μια ψυχούλα του Άντον Τσέχωφ –  Εγώ η Ουλρίκε Μάινχοφ, του Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε – Ουρανός Κατακόκκινος, της Λούλας Αναγνωστάκη – Μπορείς να με λες και Γέρμα της Άννας Ρεντζεπέρη)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΕΣΤΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

(η αίθουσα θερμαίνεται)

H Όλια του Άντων Τσέχωφ με την ανάλαφρη και τρυφερή της καρδιά, η Ουλρίκε Μάινχοφ του Ντάριο Φο με την ακραία της αγωνιστικότητα, η Σοφία Αποστόλου σύζυγος του αριστερού Χρηστάκη, της Λούλας Αναγνωστάκη, που ξεκινά έναν δικό της αγώνα ζωής, η Γέρμα της Άννας Ρεντζεπέρη που θέλει να ζήσει.

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ζωές,  γεμάτες  ελπίδες και ανατροπές. Και ο άντρας; Ποια είναι η καταλυτική του επίδραση; Η ζωή των ανθρώπων και η πορεία τους δεν είναι δεδομένη. Πώς όμως αντιδρούν όταν ξεμακραίνουν από τις συμβάσεις; Ο δρόμος τους  τότε οδυνηρός, αλλά  και λυτρωτικός, αρκεί να μη χάσουν  τον εαυτό τους, τις αξίες και τα ιδανικά τους την στιγμή που όλα γύρω τους καταρρέουν. Καθεμιά από αυτές τις ηρωίδες στέλνει το δικό της μήνυμα στους θεατές, κλείνοντας με νόημα το μάτι στους δύσκολους καιρούς μας. Γιατί, το νου σας. Στο μυαλό είναι ο στόχος!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Στον ρόλο των τεσσάρων γυναικών,

Άννα Ρεντζεπέρη

Παρουσιάζονται, Ηλιάνα Μαρτίνη και Ευρυδίκη Στόλη

Βοηθός Σκηνοθέτη, Χρύσα Ζούμα

Σχεδιασμός Φωτισμού, Σωτήρης Σταύρου

Κομμώσεις – Μακιγιάζ, Χριστίνα Τσάβαλου

Φωτογράφιση παράστασης, Μαρίνα Οικονόμου

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική επιμέλεια, Άννα Ρεντζεπέρη