Άρτα: Σκότωσε τον πεθερό του και διέφυγε… Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Παρ’ ολίγον να ήταν διπλό το φονικό στο Αστροχώρι της Άρτας καθώς ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του με την διαφορά ότι εκείνη στάθηκε τυχερή.

Δεν συνέβη το ίδιο με τον πατέρα της ο οποίος δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή.

Γνωστός στην περιοχή για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, καβγάδισε και στην συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο είναι ο πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Κατάγεται από τον Μεσόπυργο της Άρτας, αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγάκι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του καθώς δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή ενώ μπλόκα έχουν στηθεί και στους όμορους νομούς.