Ένας κόμβος… γεφύρι της Άρτας!

Επτά περίπου μήνες ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της παραλιακής οδού της Ηγουμενίτσας, από το ύψος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας μέχρι και το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού.

Αφορμή αποτελεί το γεγονός ότι τα έργα ανάπλασης και αναβάθμισης του δρόμου παραμένει στάσιμο, έχοντας αποκλείσει μάλιστα την πρόσβαση τόσο οχημάτων όσο και πεζών!

Μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ μετόχου της αναδόχου εταιρείας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΛΗΓ ΑΕ, η πρόοδος των εργασιών, προχωρά με ρυθμό χελώνας!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας το έργο θα… παραδοθεί ημιτελές κι αυτό καθώς ο εργολάβος ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να προβεί στις υπόλοιπες εργασίες αφού αυτές δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη.

Έτσι δεν θα κατασκευαστεί το κομμάτι από το «περίπτερο Δάλλα» μέχρι και τον Ερυθρό Σταυρό, το οποίο θα προσπαθήσει ο ΟΛΗΓ να το ολοκληρώσει με νέα εργολαβία.

Εν μέσω θέρους λοιπόν η κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου μετατράπηκε σε… γεφύρι της Άρτας και η ασφαλτόστρωση δρόμου διακοσίων μέτρων σε… μαραθώνιο.

Με συνέπειες στην καθημερινότητα πολιτών και επαγγελματιών.

πηγή: epiruspost.gr