Ανάβει φωτιές ο Θωμάς…

THOMAS

THOMASΦωτιές παίρνει το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Ηγουμενίτσας με τα βέλη να εκτοξεύονται πλέον πανταχόθεν.

Και σε ρόλο πρωταγωνιστικό βρίσκονται τα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα του Νομού.

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις ημέρες αυτές ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Παππάς, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Παππάς είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Κάτσινου και όσοι γνώριζαν καλά τα εσωτερικά της, εκτιμούσαν από τότε ότι στις προθέσεις του ήταν η κάθοδος για το αξίωμα του δημάρχου.

Και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Γιώργος Κάτσινος φαίνεται πάντως ότι δεν τον συγχωρεί. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κατά τη συνεδρίαση της παράταξής του, όπου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος διαμήνυσε σε όλους να μην στηρίξουν τον Θωμά Παππά. Μάλιστα το μήνυμα εστάλη με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο!

Η υποψηφιότητα του Θωμά Παππά όμως προκαλεί τριγμούς και εντάσεις και στο χώρο της κεντροδεξιάς. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες φαίνεται να τυγχάνει της θερμής στήριξης του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κινήσεις του κ. Πιτούλη έχουν ενοχλήσει πολλούς στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος με κάθε ευκαιρία ζητά από τους συνεργάτες του να αποφύγουν οποιαδήποτε ανάμειξη στις δημοτικές εκλογές.

Το μέτωπο της κεντροδεξιάς πάντως στην Ηγουμενίτσα φαίνεται να παρουσιάζει πολλά ρήγματα καθώς πέραν του κ. Πιτούλη κι άλλα τοπικά κομματικά στελέχη κινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις, με κριτήρια που απέχουν πολύ των πολιτικών.