Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας για τις προσυνεδριακές διαδικασίες

Share Button

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου Συντονιστής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου, λόγω:

A) Των πολλών προσυνεδριακών εκδηλώσεων που ζητείται να οργανωθούν σε όλη την Ελλάδα,

B) Του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης συνέδρων: α) από όσους συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης Επικεφαλής αλλά δεν γράφτηκαν ως μέλη β) από πολίτες που τώρα επιθυμούν να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής και

Γ)  Για λόγους αρτιότερης προετοιμασίας της διαδικασίας  και  σε συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ανακοινώνουν ότι:

  1. Για την εγγραφή μελών, μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr ως καταληκτική προθεσμία καθορίζεται η Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και ως κατά την ημέρα εκλογής. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο που θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη για τις διαδικασίες.
  2. Για υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι.
  3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.
  4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν
  5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Μετά την ανακοίνωση της αλλαγής – μετάθεσης των ημερομηνιών σχετικά με την εγγραφή νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής ( καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις 12:00 το βράδυ ) , της υποβολής υποψηφιοτήτων συνέδρων ( καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 έως τις 12:00 το μεσημέρι ) , της απόσυρσης υποψηφιότητας (καταληκτική ημερομηνία μέχρι 3 Μαρτίου 2018 στις 12.00 το μεσημέρι ) και της διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των συνέδρων ( την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 ) , ανακοινώνουμε μία επιπλέον αλλαγή όσον αφορά την λειτουργία των τριών (3) Εκλογικών Κέντρων στη Θεσπρωτία.

Στο Νομό Θεσπρωτίας θα λειτουργήσουν τρία (3) Εκλογικά Κέντρα στις έδρες των αντίστοιχων Καλλικρατικών Δήμων τα εξής :

1) Για τον Δήμο Ηγουμενίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου , στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας . ( Αλλαγή του ΠΑΝΘΕΟΝ με το Δημαρχείο ).

2) Για τον Δήμο Σουλίου στο Φιλοπρόοδο Ομιλο Παραμυθιάς ( Φ.Ο.Π ) επι της οδού Κων. Καραμανλή.

3) Για τον Δήμο Φιλιατών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο του Δημαρχιακού καταστήματος του Δήμου.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ