Ανατροπή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία

Εκτός ψηφοδελτίου ο Ερρίκος Μητσιώνης

Ανατροπή είχαμε στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Θεσπρωτίας, προκειμένου να καλυφθεί η ποσόστωση των υποψήφιων γυναικών (30%).

Έτσι η Κεντρική Επιτροπή Εκλογών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε αλλαγές (μείωση υποψηφιοτήτων ανδρών) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ψηφοδελτίου ο 4ος υποψήφιος και Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Ερρίκος Μητσιώνης.
Η πλήρης ανακοίνωση της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Θεσπρωτίας, αναφέρει
 
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜΑΡ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Θεσπρωτίας ανακοινώνει ότι μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων όλων των συνδυασμών της Δημοκρατικής συμπαράταξης ανα την Ελλάδα από τα Πρωτοδικεία της χώρας και προκειμένου να καλυφθεί η ποσόστωση των υποψήφιων γυναικών (30%) στα ψηφοδέλτια όπως απαιτεί ο νόμος ζητήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Εκλογών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να γίνουν αλλαγές ( μείωση υποψηφιοτήτων ανδρών ) στα ψηφοδέλτια όλων των εκλογικών περιφερειών της χώρας.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Νομό Θεσπρωτίας – παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρες ,ανανεωμένο και πληρούσε την ποσόστωση των γυναικών (30%) στην εκλογική περιφέρεια Θεσπρωτίας – διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΓΩΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3. ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Δημοκρατική συμπαράταξη ( ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ ) καλεί όλο τον Δημοκρατικό κόσμο της Θεσπρωτίας να συμμετάσχει στον κοινό αγώνα και να στηρίξει το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία , ώστε όλοι μαζί να φέρουμε ξανά την ελπίδα στη χώρα.