Απέχουν οι «Ορίζοντες» από το Περιφερειακό λόγω Πότση

orizontes

Την απόφαση της παράταξής του να απέχει από το Περιφερειακό Συμβούλιο κάνει γνωστό ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος με επιστολή προς την Πρόεδρο του σώματος.

Ο κ. Ριζόπουλος αποδίδει την απόφασή του στην καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Οδυσσέα Πότση και την παραμονή του στο Περιφερειακό και μετά από αυτή.

Στην επιστολή προς την κ. Σταυρούλα Μπραίμη αναφέρει: «Υπό το πρίσμα της πρόσφατης καταγγελίας εις βάρος του κυρίου Οδυσσέα Πότση για σεξουαλική παρενόχληση, οι Ορίζοντες Ηπείρου ενημερώνουν πως στο εξής θα απέχουν από το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές της Περιφέρειας Ηπείρου όσο ο κύριος Πότσης παραμένει Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου παραμένουν αταλάντευτοι στις θέσεις τους περί σεβασμού και αξιοπρέπειας της γυναικείας υπόστασης για αυτό και ζητούν την διαγραφή του Οδυσσέα Πότση τόσο από το Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και από τα ψηφοδέλτια  της παράταξης Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου του κυρίου Καχριμάνη».