Απίστευτη ταλαιπωρία στα διόδια της Τύριας

Μια απίστευτη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν το πρωί στην Εγνατία οδό όταν λίγο μετά τις δέκα το πρωί του Σαββάτου το ηλεκτρονικό σύστημα των διοδίων στην Τύρια κατέρρευσε.

Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστούν ουρές οχημάτων.

Στις επίμονες ερωτήσεις των οδηγών οι υπάλληλοι συνιστούσαν λίγη υπομονή καθώς θεωρούσαν ότι ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει.

Ένας από τους οδηγούς με όχημα τύπου βαν,  εκνευρισμένος, έσπασε την μπάρα σε έναν από τους σταθμούς και συνέχισε το ταξίδι του προς την Ηγουμενίτσα.

Οι υπόλοιποι ανέμεναν αλλά το σύστημα παρέμενε κολλημένο!

Μετά από 20 λεπτά περίπου επετράπη η διέλευση με κράτηση των αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων ώστε να πληρωθεί το αντίτιμο στον επόμενο σταθμό διοδίων…

Τουλάχιστον έτσι μπόρεσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους!

Στα επόμενα όμως διόδια του Δροσοχωρίου, οι οδηγοί ενημερώθηκαν ότι θα έπρεπε να τους έχει χορηγηθεί έντυπο αδυναμίας πληρωμής για να μπορούν να πληρώσουν στον επόμενο σταθμό. Κάτι που δεν προτάθηκε και φυσικά οι οδηγοί δε γνώριζαν για να το ζητήσουν.

Μάλιστα, τους συνεστήθη να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με αριθμό που θα πρέπει να αναζητήσουν οι ίδιοι στο… google (ο οποίος δεν απαντά μέχρι και αυτή την ώρα…) διαφορετικά, θα τους καταλογιστεί… πρόστιμο!

Και η συνέχεια αναμένεται με… ενδιαφέρον!