Αποχωρεί άμεσα η ΑΤΕ από τη Δωδώνη

dodoni

dodoniΆμεσα και σίγουρα μέχρι τον Ιούνιο όπως εξάλλου προβλέπει το πρόγραμμα που έχει καταθέσει και έχει εγκριθεί από την τρόικα αποχωρεί από τη Δωδώνη η Αγροτική Τράπεζα.

Η απόφαση αυτή έγινε σαφής και ξεκάθαρη σε μία ακόμη συνάντηση που είχαν οι Ενώσεις της Ηπείρου με τον Διοικητή της ΑΤΕ κ. Πανταλάκη.

Παρουσία του Συμβούλου που έχει προσληφθεί από τις Ενώσεις πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Διοικητή της ΑΤΕ κατά την διάρκεια της οποίας έγινε γνωστό ότι εντός των επομένων ημερών η ΑΤΕ θα ανοίξει την διαδικασία για την αποχώρηση της από την Γαλακτοβιομηχανίας.

Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΑΣ Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σύμβουλό τους προετοιμάζουν πρόταση προκειμένου να διεκδικήσουν από την Ελληνική πολιτεία την μεταβίβαση των μετοχών της ΑΤΕ στη Δωδώνη σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ιδρυτική πράξη της Βιομηχανίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της Κτηνοτροφίας στην Ήπειρο προς το συμφέρον των κτηνοτρόφων παραγωγών αλλά και ολόκληρης της τοπικής Κοινωνίας

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 η Ε.Α.Σ. Ιωαννίνων καλεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου αλλά και τα Δ.Σ. των Κτηνοτροφικών Συν/σμών Μελών τους για ενημέρωση.

πηγή: epiruspost.gr