Αστυνομικά συμβάντα

elas

elasΣύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα διάρρηξης καταστήματος στα Ιωάννινα

Αναζητείται συνεργός Συνελήφθη τα ξημερώματα της 26-01-2013 στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, 25χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Ιωάννινα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη αλλοδαπός για πλαστογραφία

Συνελήφθη στις 27-01-2013 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κατείχε και επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Αλβανικών Αρχών.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού-κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη στις 27-01-2013 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, ο οποίος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Πακιστάν με επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής, με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα μας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω έγγραφο το είχε προμηθευτεί από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (1000) ευρώ.

Ανωτέρω έγγραφα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν.