Αστυνομικό Δελτίο: Ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ και άλλες ειδήσεις

elas

Ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ

     Την 01-04-2011 και ώρα 07.40΄ δύο άγνωστοι δράστες, υπό την απειλή όπλων και φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διάσελλο Άρτας και αφήρεσαν χρηματικό ποσό δεκατριών χιλιάδων τριακοσίων πενήντα ευρώ (13,350).

Οι δράστες διέφυγαν με μοτοποδήλατο και αναζητούνται από δυνάμεις της Α.Δ. Άρτας προκειμένου συλληφθούν στα όρια αυτοφώρου. 

Ληστεία στο Σούλι

Την 31-03-2011 και ώρα 09.00΄ στην περιοχή Μύλοι του Δ.Δ. Κουκλιούς του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας δύο (2) νεαρά άτομα εισήλθαν σε στάνη ημεδαπού όπου αρχικά τον ακινητοποίησαν με χρήση σπρέι και εν συνεχεία τον έδεσαν με σχοινί και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν χρηματικό ποσό χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και ένα (1) γυναικείο χρυσό δακτυλίδι.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.

Σύληψη ΡΟΜΑ

     Την 31-03-2011 και ώρα 19.30΄στην Άρτα αστυνομικοί του Τ.Α Άρτας συνέλαβαν  έναν ημεδαπό της φυλής ΡΟΜΑ και αναζητείται ακόμη ένας γιατί λίγο νωρίτερα εισήλθαν σε μονοκατοικία ημεδαπής πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από την ίδια και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ προανάκριση για την απόπειρα κλοπής διενεργεί το Τ.Α. Άρτας.

Κλοπή σε αποθήκη

Κατά τις νυκτερινές ώρες τις 25/26-03-2011 στους Αγίους Αναργύρους Άρτας άγνωστος-οι δράστες διέρρηξαν αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν πετρέλαιο, λάδι μηχανημάτων και διάφορα οικοδομικά εργαλεία συνολικής αξίας δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ, κατά δήλωση του παθόντος.

Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Περιφέρειας Άρτας.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Είκοσι πέντε(25) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 31-03-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.