Αστυνομικό Δελτίο

elas

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 67χρονης ημεδαπής.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, στην Ηγουμενίτσα.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 67χρονης ημεδαπής.

      Την 11-04-2011 και ώρα 00.30΄ στους Κωστακιούς Άρτας δύο (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 76χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν δένονταν την χειροπόδαρα, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των επτά χιλιάδων (7.000) ΕΥΡΩ, καθώς και χρυσαφικά συνολικής αξίας τριακοσίων (300) ΕΥΡΩ.

     Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι δράστιδα της ανωτέρω πράξης είναι 31χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, η οποία εργαζόταν στην οικία της παθούσης ως οικιακή βοηθός, αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη.

    Η συλληφθείσα με την σε βάρος την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Τ.Α Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι την 10-04-2011 και ώρα 23.30΄κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτ/τα στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από κοινού με έτερο ομοεθνή τους, ο οποίος και αναζητείται, διέπραξαν από το καλοκαίρι του 2010 έως και 10-04-2011 συνολικά (32) διαρρήξεις σε οικίες-καταστήματα και οχήματα. Σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Προανάκριση διενεργεί η Υ.Α Ηγουμενίτσας.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Τριάντα έξι (20) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 11-04-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.