Αστυνομικό Δελτίο

Την 12-05-2011 και ώρα 22:30΄στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανευρέθη στην κατοχή της γυναίκας ένα πιστόλι των 8 mm.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας ενώ το όπλο κατασχέθηκε από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση .

Την 12-05-2011 και ώρα 01:30΄στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υ.Α. Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, διότι κατά τις νυκτερινές ώρες της 10/11-05-2011 αφαίρεσαν από Λύκειο στην Πεδινή Ιωαννίνων ένα φορητό υπολογιστή και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής αξίας πεντακοσίων είκοσι (520) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων, ενώ τα κλοπιμαία αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους από την Υ.Α. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Την 12-05-2011 και ώρα 22:50΄ έξωθεν του επιβατικού σταθμού του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένα ζευγάρι λαθρομεταναστών, οι οποίοι συνόδευαν και το ανήλικο τέκνο τους, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Ιταλία. Επίσης, ο λαθρομετανάστης κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα του ιδίου και της συζύγου του.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα, τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ένα εισιτήριο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Δεκαοχτώ (18) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 12-05-2011 σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.