Αύριο επιτέλους ο Παπουτσής στην Ηγουμενίτσα!!!

metanastes20aigaio

Αύριο, αναμένεται επιτέλους, ο υπουργός “Προστασίας του Πολίτη” Χρήστος Παπουτσής στην πόλη της Ηγουμενίτσας, όπου και θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων με θέμα το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Δημάρχου Γ. Κάτσινου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 01.06.2011 ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων της περιοχής που οργανώνει ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινος Γ. με κύριο θέμα το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών.

Συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης & Προσφύγων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Κέρκυρα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής,   αύριο Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2011, θα βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου θα μιλήσει  στη συνεδρίαση  της Επιτροπής Μετανάστευσης & Προσφύγων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός, κ. Παπουτσής θα μεταβεί στην Ηγουμενίτσα όπου στη 1 μμ θα    συμμετάσχει σε σύσκεψη, που διοργανώνει ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κάτσινος,   για θέματα ασφάλειας της πόλης.  Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 3 μμ, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, υπό την προεδρία του Υπουργού σύσκεψη, με θέμα: αντιπυρική προστασία 2011 και συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας .

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός  του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης.

Σύσκεψη στα Ιωάννινα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα πυροπροστασίας

Η προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου είναι το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα υπό την προεδρία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή την Τετάρτη (1/6/11)  και ώρα 15.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

Στη σύσκεψη που έχει ως στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Στυλιανός Στεφανίδης.

Έχουν κληθεί για να παραστούν οι Περιφερειάρχες, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακοί Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, οι Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και του Στρατού καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων Διευθύνσεων (Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων και Δ/νσεις Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας).