Δήλωση του Θ. Παππά για το β’ γύρο των εκλογών στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ενόχους την… αύξηση της αποχής και τους ψηφοφόρους που επέλεξαν το άκυρο / λευκό, τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζει με πικρία “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις” θεωρεί ο κ. Παππάς, σύμφωνα με την ανυπόγραφη δήλωση που απεστάλλει σήμερα από το e-mail του στα τοπικά ΜΜΕ.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Παππάς σέβεται τη “δημοκρατική επιλογή” της Ηγουμενίτσας, συγχαιρει τον κ. Λώλο, ευχαριστεί τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες του και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παππά έχει ως εξής:

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας, τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και όλους όσους μας ακολούθησαν στον προεκλογικό αγώνα.

Είναι πολλά εκείνα που μας ενώνουν, με κυρίαρχο την αγάπη για τον τόπο μας, το ενδιαφέρον μας για το κοινό καλό.

Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος και έμπνευση, χωρίς εκπτώσεις στα πιστεύω και τις αξίες μας.

Σήμερα, η Ηγουμενίτσα έκανε τη δημοκρατική επιλογή της, η οποία είναι απολύτως σεβαστή.

Παππάς Θ 42,93% , Λώλος Ι 57,07% ,Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις 10,84%, Αποχή 48,22

Θέλω να συγχαρώ το Γιάννη Λώλο κι εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα θητεία του.

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα στο πλευρό όλων των πολιτών της Ηγουμενίτσας, για το δικαίωμα τους για αξιοπρεπή διαβίωση σε μια ανθρώπινη πόλη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ηγουμενίτσα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.