Δήλωση του Μάριου Κάτση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θέλω να συγχαρώ τους νικητές των εκλογών και στη χώρα και στο νομό μας, τη Θεσπρωτία. Επικοινώνησα πριν λίγο τηλεφωνικά με τον κ. Γιόγιακα, για να τον συγχαρώ για τη νίκη του στην εκλογική αναμέτρηση.

Έδωσα έναν έντιμο αγώνα, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο το νομό, αναδεικνύοντας όλα τα προβλήματα του τόπου, προτείνοντας ταυτόχρονα εκείνες τις λύσεις, που κατά τη γνώμη μου, απαιτούνται για αυτά. Βρέθηκα όλο αυτό το διάστημα σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και ήμουν παρών με τις θέσεις και τις απόψεις μου σε όλα τα κρίσιμα, μικρά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Οι πολίτες της Θεσπρωτίας, πλειοψηφικά, αποφάσισαν αλλιώς και η απόφασή τους, φυσικά, είναι σεβαστή.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους εκείνους που στήριξαν και βοήθησαν στην προεκλογική μας εκστρατεία, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, τους συνυποψηφίους μου σε αυτό το ταξίδι, Άννα και Γιάννη και φυσικά τους χιλιάδες συμπολίτες μου, εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας για ακόμη μια φορά, αλλά και όσους δεν έπεισα να τους εκπροσωπήσω ξανά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τον γιο μας, που ήταν δίπλα μου σε όλα, δίνοντας μου τη δύναμη να παλεύω καθημερινά.

Εύχομαι ειλικρινά για τον τόπο μας και τους πολίτες της Θεσπρωτίας, τα καλύτερα για το μέλλον.

Μάριος Κάτσης