Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Παπαρούνα

Συμπολίτες, συμπολίτισσες

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ιστορική στιγμή  για τη χώρα και το λαό μας. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί το τέλος της σημερινής καταστροφικής πολιτικής που συνέθλιψε την κοινωνία, τα δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά. Τούτη την κρίσιμη ώρα πρέπει να συστρατευτούμε με το ΣΥΡΙΖΑ που αναλαμβάνει την κυβερνητική ευθύνη, ώστε η χώρα μας να διεκδικήσει ρυθμιστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω  για την υποστήριξη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη νίκη, αλλά και όσους με τιμήσατε προσωπικά με την ψήφο σας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους παραδοσιακά ψήφιζαν άλλα κόμματα, αλλά με τίμησαν με την ψήφο τους με σκοπό να τους αντιπροσωπεύσω.

Επίσης, να ευχαριστήσω και τους συνυποψήφιούς μου για τον ουσιαστικό  και έντιμο αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε στη σύντομη προεκλογική περίοδο για να προβάλουμε τις θέσεις και την πολιτική του κόμματός μας.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τον σύντροφο Μάριο Κάτση για την πρωτιά και να του ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα του στον κοινό μας αγώνα για την επιτυχία της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Είμαι σίγουρος ότι με το πρόγραμμά μας, στο τέλος της τετραετίας, ο Ελληνικός λαός θα είναι σε καλύτερη μοίρα, πιο αισιόδοξος, πιο ασφαλής. Θα επανέλθει το χαμόγελο.

Σας καλώ όλους και όλες να εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις. Δεν περισσεύει κανείς.

Με δύναμη και αισιοδοξία.

Παπαρούνας Παύλος