Δηλώσεις Υποτέλειας και Μετανοίας

Έκτακτη Επικαιρότητα:

Σύμφωνα με κατεπείγον έγγραφο που έφθασε στη Βουλή των Ελλήνων από την Τρόικα και τους δανειστές της πατρίδας μας, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 01/01/2021, να αποστείλουν άμεσα στην Τρόικα, ήτοι: ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ αλλά ΚΑΙ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, υπογεγραμμένη και θεωρημένη αρμοδίως για το γνήσιο της υπογραφής την παρακάτω ΔΗΛΩΣΗ:

«Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η, μέχρι προσφάτως Έλλην/ίδα πολίτης και από τούδε και στο εξής υπήκοος της Τρόικα και των δανειστών, δηλώνω υπεύθυνα και με πλήρη γνώση των οικονομικών και άλλων συνεπειών περί μη υποβολής δηλώσεως ή ψευδούς δηλώσεως ότι:

  1. ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Από τούδε και στο εξής, το πολίτευμα της χώρας ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΩ πως θα είναι αυτό που επιλέγει και επιβάλει η τρόικα, ο δε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα επιλέγεται με αδιαφανείς και κεκλεισμένων των θυρών διαδικασίες, με κύριο κριτήριο την κατά το δυνατό βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αγορών/δανειστών.

  1. ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΛΕΛΥΓΜΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

 το δικαίωμα στην δημόσια δωρεάν παιδεία, το δικαίωμα στην υγεία, στην πρόσβαση στην αγορά εργασίας, το δικαίωμα στην ασφάλιση, στη συνταξιοδότηση και γενικότερα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

  1. ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ» ‘Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ:

 περί ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Αποκηρύσσω τις παραπάνω σκέψεις, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα των δανειστών να κερδοσκοπούν  σε ένα «ασφαλές» για αυτές περιβάλλον, απαλλαγμένο από οποιοδήποτε κίνδυνο «κομμουνιστικής», «σοσιαλιστικής» ή άλλης απειλής.

  1. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να τηρήσω ΥΠΑΚΟΥΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ εκ μέρους μου όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις δανειακές συμβάσεις/μνημόνια κλπ έγγραφα που έχουν υπογραφεί ή θα υπογραφούν στο μέλλον από τους Έλληνες πολιτικούς,  ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ δε όταν αυτά περιέχουν ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ή ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
  1. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, παρά μόνο κατά την κρίση, βούληση και έκταση που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ οι δανειστές.
  1. ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ οποιοδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση μπορεί να έχει η Ελλάδα έναντι των δανειστών. Ειδική μνεία γίνεται δε στις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από τα κατοχικά «δάνεια» του Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, τις οποίες ΠΟΤΕ δεν θα διεκδικήσω.
  1. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΩ ΩΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, με τον δέοντα σεβασμό, την 27η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ημερομηνία εισβολής  στην Αθήνα, των Γερμανικών Κατοχικών Στρατευμάτων, την 8Η ΜΑΪΟΥ, ημερομηνία υπογραφής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και την 26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ημερομηνία υπογραφής της νέας συμφωνίας διάσωσης. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ, καθώς εξάλλου προκαλούν και εθνικές εξάρσεις στους Έλληνες.
  1. ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 1821, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
  1. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΙΩ ΜΕΤ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΩΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΕΝΗΤΑΣ».

Υπογράφω την παραπάνω δήλωση, η οποία δεσμεύει εμένα, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου αλλά και όλες τις μελλοντικές γενεές, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να αποκατασταθεί η χαμένη αξιοπιστία των Ελλήνων έναντι των δανειστών, με κύριο γνώμονα την εκταμίευση της 6ης δόσης, ύψους 8 δις  ευρώ, τα οποία μόλις φθάσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος, ΑΜΕΣΑ θα ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την πληρωμή τοκοχρεολυσίων που οφείλει η Ελλάδα στους δανειστές της και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.

Β.

(σ.σ. Η παραπάνω δήλωση θα υποβληθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική Γλώσσα)