Διακινούσαν ναρκωτικά στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν στη Χαλκίδα!

elas

elasΣε σύλληψη 2 διακινητών ναρκωτικών ουσιών προέβησαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Οι δυο δράστες ήταν συνεργοί του 33χρονου, που συνελήφθη προχθές στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, πάνω από (31) κιλών κάνναβης.

Πιο αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν προχθές (11-11-2015) αργά το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας,  δύο ημεδαποί, 42 και 23 ετών, οι οποίοι επιβαίνοντας σε άλλο αυτοκίνητο, λειτουργούσαν ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι ο 42χρονος συλληφθείς, ο οποίος είναι  ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, δήλωσε ψευδώς κλοπή του αυτοκινήτου του, προκειμένου να παραπλανήσει τις Αστυνομικές Αρχές.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, εξακριβώθηκε επίσης ότι η διακίνηση των ναρκωτικών είχε σχεδιασθεί και οργανωθεί από 51χρονο ημεδαπό, έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης της Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.