Διαμαρτυρία για Δ.Ο.Υ και συνοριακούς από το δημοτικό συμβούλιο Δελβινακίου

Την διαμαρτυρία του για την απόφαση κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δελβινακίου καθώς και για τη μετακίνηση των συνοριοφυλάκων στον Έβρο εκφράζει με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου.

«Οι αποφάσεις αυτές δείχνουν την απαξίωση και την αδιαφορία του κράτους για τα σοβαρά προβλήματα και έλλειψη σωστού προγραμματισμού και ενδιαφέροντος για τη στήριξη των παραμεθορίων περιοχών», αναφέρεται στο ψήφισμα, στο οποίο γίνεται αναφορά και στις εξελίξεις για την ΑΤΕ και τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ».

«Το Δημοτικό Συμβούλιο ορίζει διαπαραταξιακή επιτροπή και που θα καθορίσει τις μορφές αγώνα, γιατί φοβόμαστε ότι θα έρθουν και χειρότερα μετά την απόφαση πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας σε ιδιώτες και το μέλλον της στην περιοχή μας όχι μόνο για τα υποκαταστήματα αλλά κυρίως για το ξεπούλημα της Δωδώνης και όσα αυτή η απόφαση συνεπάγεται», προσθέτει στο ψήφισμα, το Δ.Σ. με το το οποίο καλεί τους κατοίκους, τους φορείς και τα θεσμικά όργανα του Δήμου «σε δυναμική αντίδραση για την ακύρωση αυτών των αρνητικών αποφάσεων και εξελίξεων».

πηγή:http://epiruspost.gr