Διόδια στο Δροσοχώρι: Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία!

diodia nstatmos

Θέμα χρόνου είναι πλέον η λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Δροσοχώρι και έτσι οι Ηπειρώτες αλλά και όσοι διανύουν το τμήμα της Εγνατίας στην Ήπειρο θα έχουν το φοβερό προνόμιο να πληρώνουν τρεις φορές!!!

Στο Μαλακάσι (Σταθμός Μετσόβου όπως αποκαλείται), στην Τύρια και συντόμως στην Παμβώτιδα!!!

Σχεδόν 9 ευρώ για να διαχίσεις 150 χλμ… Και η βενζίνη… φτηνότερη είναι!

Πρόκειται για εκείνο τον ίδιο σταθμό διοδίων στην Παμβώτιδα που για να μη λειτουργήσει και… πληρώσει το Μέτσοβο… υπέδειξαν οι Ηπειρώτες Άρχοντες νέες θέσεις διοδίων: Τύρια και Μαλακάσι! Θέσεις που δεν υπήρχαν στον αρχικό σχεδιασμό της Εγνατίας Οδού.

Ηχούν ακόμη επαναστατικές δηλώσεις περί άμεσης κατεδάφισης των διοδίων, από κείνους που για να εξυπηρετήσουν το συμφέρον του χωριού τους, επέλεξαν να πληρώνουν οι Θεσπρωτοί!

Οι οποίοι Θεσπρωτοί Άρχοντες, δέχτηκαν τότε ως αναγακαίο κακό και χωρίς ούτε μια… για τους τύπους διαμαρτυρία την απόφαση αυτή! Χαιρετίσματα λοιπόν: Πλέον θα πληρώνεις και μάλιστα πανάκριβα!

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, πρώην και νυν, που φρόντισε να φορτώσει στην Ήπειρο περισσότερα διόδια απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη περιφέρεια που διέρχεται η Εγνατία! Μάλλον θα πρέπει να νιώθουμε και περήφανοι!