Δραματικός επίλογος για το Β. Γιακουμάκη

bgiakou1Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τριάντα επτά μέρες από τη στιγμή που χάθηκε και σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τη σχολή βρέθηκε νεκρός.

Η σορός του νεαρού σπουδαστή εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής και λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να γίνει νεκροτομή από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος νωρίτερα έκανε αυτοψία στο χώρο.

Η σορός εντοπίστηκε κοντά στον ιχθυογεννητικό σταθμό της Ανατολής, σε χωράφι που καλύπτονταν σε μεγάλη έκταση από βάτα.

Δίπλα στο νεαρό εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Στο ένα χέρι φέρει τραύματα. Τραγική φιγούρα ο θείος του νεαρού σπουδαστή Γιώργος Βιρδιαδάκης, ο οποίος έκανε την αναγνώριση. «Είχαμε μία ελπίδα. Ήρθε το χειρότερο» είπε και συμπλήρωσε ότι η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στις αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγος που βρέθηκαν από το πρωί στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός σπουδαστής, εξέφρασαν τη λύπη τους για τον τραγικό επίλογο που γράφτηκε.

Σημείωσαν ότι η οικογένεια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη και αναμένει το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξει.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν βρεθεί στα Γιάννινα και κατά τις πρώτες ημέρες της έρευνας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν ότι «το σημείο που βρέθηκε το πτώμα μας δυσκολεύει ως προς την έρευνα λόγω της μορφολογίας του, αλλά και επειδή τις τελευταίες ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα την πιθανή αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις».

Ωστόσο από την αστυνομία δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς αναμένεται η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση και η ανάλυση όλων των στοιχείων που έχουν εντοπιστεί.