Ενημέρωση από την παρέμβαση της «Κίνησης πολιτών για ελεύθερη παραλία στην «Ελιά»

Πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών και νεολαίας η προγραμματισμένη από την «Κίνηση πολιτών για ελεύθερη παραλία στην «Ελιά» παρέμβαση, με προσυγκέντρωση και ανάρτηση πανό στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας Πλαταριάς,

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία προς τον χώρο της παραλίας, φωνάζοντας το σύνθημα «Κυβερνήσεις, Δήμοι, επιχειρηματίες-Κάτω τα χέρια από τις παραλίες».

Εκεί έγινε η ανάρτηση πανό στην καντίνα που δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί, μοίρασμα της Ανακοίνωσης της Κίνησης στους λουομένους, αναρτήσεις ενημερωτικών ανακοινώσεων σε δένδρα της παραλίας και συγκέντρωση, όπου από τα μέλη της Επιτροπής έγινε ενημέρωση του κόσμου και συζήτηση για τα παραπέρα βήματα της Κίνησης.

Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε το μοίρασμα ενημερωτικής ανακοίνωσης την Τρίτη 8:00μμ, 1η Αυγούστου, στην Ηγουμενίτσα για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου.

Η κινητοποίηση κρίθηκε από όλους ικανοποιητική, ενώ από τη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της προοπτικής και της διεύρυνσης της Κίνησης και του αγώνα.