ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου

ropi_angΜια πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου ΡΟΠΗ για τους τελειόφοιτους Λυκείου.

Το φροντιστήριο ΡΟΠΗ διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: “Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος” με προσκεκλημένο ομιλητή τον υποψήφιο Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Κωνσταντίνο Κότιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Angelika Pallas την Παρασκευή 25 Ιουνίου και ώρα στις 7 μ.μ.

Ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας:

1. θα ενημερώσει για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015.

2. Θ‘ απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου και θ’ αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

Καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να ακούσουν και να λύσουν όλες τις απορίες που αφορούν τις σχολές πρώτα και μετά να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους.

Σκοπός αυτής εκδήλωσης είναι οι τελειόφοιτοι να πάρουν όλες τις απαντήσεις για τις σχολές που τους ενδιαφέρουν δεδομένου οτι θα έχει προηγηθεί η ανακοίνωση των βαθμολογιών τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015.

Η στήριξή μας και η βοήθειά μας δε σταματά μετά τη λήξη των Πανελληνίων εξετάσεων. Είναι ηθική μας υποχρέωση να βοηθήσουμε τους μαθητές μας στην κατεύθυνση του να επιλέξουν τις σχολές που πραγματικά επιθυμούν με βάση τη βαθμολογία τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.