Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Φιλιατών

9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 μ. μ.: Έναρξη εκδηλώσεων  στην κεντρική πλατεία Φιλιατών  ( ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ), με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου παράλληλα την ίδια ώρα από το Σπίτι του Άγιου Βασίλη θα γίνει χρωματισμός προσώπου στην νεολαία της πόλης και θα μοιρασθούν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

17 Δεκεμβρίου 2017  : Ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκδήλωση στην κεντρική πλατεία, για τα παιδιά ηλικίας από 2 έως 15 ετών, με θέμα: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

21 Δεκεμβρίου 2017  : Από το πρωί, η μπάντα του Δήμου θα παιανίζει τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα καταστήματα, στις γειτονιές της  καθώς και σε όλους τους δημόσιους φορείς που εδρεύουν στην πόλη των Φιλιατών.

Επίσης την ίδια ημέρα στις 18:00 μ. μ. το Ωδείο Φιλιατών θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

27 Δεκεμβρίου 2017:  Ώρα 18:00 μ. μ. : Συναυλία της Φιλαρμονικής στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με μουσικό εορτασμό για την υποδοχή του νέου Χρόνου.