Ημερίδα Στήριξης της Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων

HMERIDA NEON LOGGOΗ Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε., εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Νέοι Επιστήμονες Ηπείρου», στο πλαίσιο Υλοποίησης της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων στην Ήπειρο, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Στήριξη της Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Λιθαρίτσια το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι:

• Η ενίσχυση της απασχόλησης και η δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους επιστήμονες και ειδικότερα για Μηχανικούς, Δικηγόρους και Οδοντιάτρους.

• Η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων στις περιοχές παρέμβασης, μέσω των «Τοπικών σχεδίων για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
11:00 Προσέλευση
11:15 Χαιρετισμοί
11:30 Παρουσίαση της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων στην Ήπειρο» και της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Νέοι Επιστήμονες Ηπείρου»

Εισηγητής: Ιωάννα Γαράφα – Μανώλης Γεωργάτης
ΚΕΚ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, Συντονιστής Πράξης
11:45 Προϋποθέσεις και διαδικασία ένταξης ωφελούμενων στην Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων στην Ήπειρο

Εισηγητής: Αριστοτέλης Σταγκίκας, ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ
12:00 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Εισηγητής: Γεράσιμος Παπαηλίας, Δ/ντης ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ
12:15 Συζήτηση–Συμπεράσματα

Πληροφορίες και Αιτήσεις
Υπεύθυνος για πληροφορίες εκ μέρους του Συντονιστή φορέα Μανώλη Γεωργάτη

Διεύθ: Μαρ. Κοτοπούλη 62, Ιωάννινα
Τηλ: 26510 85153
Fax: 26510 85154
Email: ioannina@kekapeirotan.gr