Θεσπρωτικό δίδυμο από Θεολόγου – Κωσταντινίδη στον Εθνικό Αστέρα;

Κρούση προς τον Θεολόγου και από άλλες ομάδες

Ο Παντελής Θεολόγου, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός  παίχτης του Εθνικού Αστέρα με θητεία 2 χρόνια και αρχηγός της ομάδας ίσως αποτελέσει  παρελθόν για τους Καισαριανώτες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων της Super League, ωστόσο δεν προχώρησε κάποια περίπτωση μεταγραφής. Θρασύβουλος, Εθνικός Αστέρας, Απόλλωνας έχουν στραφεί προς την περίπτωση του  νεαρού ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο την περίοδο του 2007 όταν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κόρινθος έχει πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντηση του μάλιστα με μια πάρα πολύ καλή πρόταση για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση όχι μόνο στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά στην χώρα γενικότερα.

Ο Παντελής Θεολόγου έχει στο βιογραφικό του 3 χρονιές στη Δ’ Εθνική, 1 χρονιά στη Γ’ Εθνική και 2 χρονιές στη Β’ Εθνική ενώ αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος των μεικτών ομάδων τόσο της Θεσπρωτίας όσο της Πρέβεζας – Λευκάδας όπου αποτελούσε και τον αρχηγό.

Ωστόσο υπάρχει η περίπτωση να ανανεώσει με τη νυν ομάδα του Εθνικό Αστέρα μια και δένεται συναισθηματικά με την ομάδα, είναι εκεί 3 χρόνια, ιδίως φέτος που υπάρχει περίπτωση να είναι συμπαίχτης με τον άλλο Θεσπρωτό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κωσταντινίδη που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Αθηνών, Κορωπί, Πόντιους Κατερίνης και Ηρακλή.

Αν τελικά ισχύσει το τελευταίο σενάριο αυτό θα είναι θετικό για το θεσπρωτικό ποδόσφαιρο αλλά και το ποδοσφαιρικό μέλλον των δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.