Ισοπαλία 1-1 ο Θεσπρωτός με τον ΠΑΟΚ Β’

Ισόπαλοι, με 1-1 αναδείχθηκαν ο Θεσπρωτός και ο ΠΑΟΚ Β’ στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Πανίδη να απειλεί στο 20ο λεπτό του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ούτε στο 35′ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπόρεσε να σκοράρει, καθώς η εκτέλεση φάουλ του Κουλιεράκη πέρασε για λίγο έξω από την εστία του Κινάλη.

Το προβάδισμα ωστόσο, πήραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κέρδισαν στο 48′ πέναλτι, με τον Σαραντίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-0. Η χαρά τους όμως, δεν διήρκεσε για πολύ, αφού μετά από πέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ Β΄ ισοφάρισε με τον Γκορτετζιάνι, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46′.

Θεσπρωτός: Κινάλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65’Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83′ Σβι), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83′ Διγκόζης), Στεργίου (60′ Λύγκα).

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60′ Σαλαμούρα), Τζίμας, Πανίδης (46′ Γκορντεζιάνι)