Ι. Λώλος: Μέχρι την Παρασκευή αναμένει αποφάσεις για τη χερσαία ζώνη

Μέχρι την Παρασκευή, δίνει περιθώριο ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ι. Λώλος, να συνεδριάσει η κυβερνητική επιτροπή και να εισηγηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χερσαία ζώνη. 

Η αναβληθείσα συνεδρίαση για τη λήψη απόφασης, τέσσερις μέχρι τώρα φορές με διάφορα προσχήματα, θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, όπως διαβεβαίωσε το Δήμαρχο, ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για να αποφασίσει για περαιτέρω  κινητοποιήσεις.

Αυτά προκύπτουν από την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, καθώς επί της ουσίας δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για το θέμα παρά τις υποσχέσεις περί άμεσης επίλυσης αφού πέρα από το γεγονός ότι η Κυβερνητική Επιτροπή Παρακολούθησης Αξιοποίησης Λιμένων στην πρώτη συνεδρίαση δεν έλαβε απόφαση και εν συνεχεία ανέβαλε την συνεδρίαση της τρεις φορές, η συνάντηση που επιδίωξε ο Δήμαρχος την περασμένη Πέμπτη με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ δεν κατέστη εφικτή… λόγω φόρτου εργασίας του Προέδρου!