Καβάτζα στο χωράφι αλλά και χασίς από την Αλβανία

XASIS SEISMOPLHKTA

Ένας 27χρονος Αλβανός, συνελήφθη στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, καθώς είχε διασχίσει πεζός την ελληνοαλβανική μεθόριο, μεταφέροντας ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηγουμενίτσας, εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται πεζός και να μεταφέρει έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2.898 γραμμαρίων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι ο 27χρονος, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήγαγε στη χώρα,μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, την ποσότητα ναρκωτικών που κατασχέθηκε, με σκοπό να την προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.

Και καβάτζα στο χωράφι

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Δευτέρας, στη Γραμμενίτσα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 28χρονος ημεδαπός,κατηγορούμενος για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 28χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Γραμμενίτσα Άρτας, κατά τον χρόνο που παραλάμβανε από υπαίθριο χώρο (χωράφι), ο οποίος χρησιμοποιούνταν για απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα), μία σακούλα που περιείχε δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (26,2) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρταςενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.