Καρναβάλι Ηγουμενίτσας – Στόχος μια αυθόρμητη αποκριά, σκέτη έκπληξη…..

Έστω και την τελευταία στιγμή θα διοργανωθούν καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη της Ηγουμενίτσας ως συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και αναβίωσε το θεσμό του καρναβαλιού ύστερα από δεκαετή απραξία στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Αυτή τη φορά οι καρναβαλικές εκδηλώσεις βασίζονται στον αυθορμητισμό και την διάθεση του κόσμου να χαρεί την αποκριά και να ξεφύγει έστω για λίγο από την καθημερινότητα του.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 14.00 το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου θα στηθεί η πιτσιρικούπολη με φουσκωτά, κλόουν και ξυλοπόδαρους και πολλές εκπλήξεις.

Διοργάνωση: Τοπικό Συμβούλιο Νέων , Καρναβαλική Επιτροπή

Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 18.30 Μασκέ εκδήλωση, φωτιές, τηγανίτες, γαϊτανάκι, χορός και τραγούδι στην παιδική χαρά Γραικοχωρίου.

Διοργάνωση Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου Άγιος Δημήτριος

Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 21.00 Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση με πυροτεχνήματα και μεγάλες εκπλήξεις, ντυθείτε ο καθένας με τη στολή και το κέφι του.

Διοργάνωση: Τοπικό Συμβούλιο Νέων, Καρναβαλική Επιτροπή

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Καφετεριών Ομόνοια, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου Άγιος Δημήτριος, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σελεύκειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας

 Κούλουμα στα Πλατάνια με παραδοσιακή φασολάδα, ζωντανή μουσική και ποτά.

Διοργάνωση: Σύλλογος καφετεριών καταστημάτων «Ομόνοια».