Κι επίσημα: Κάτσιος, Ανατολιωτάκης και Κατέρης οι αντιπεριφερειάρχες

PERIFERIA KTIRIOΟ Θεσπρωτός περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κάτσιος θα είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας, όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου για τον ορισμό των νέων αντιπεριφερειαρχών και τις αρμοδιότητες που θα ασκούν. Μέχρι το τέλος της θητείας του ο κ. Καχριμάνης θα πάει με ένα σχήμα πιο… περιφερειακό καθώς και οι τρεις θεματικοί προέρχονται από την Άρτα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, η αποτελεσματικότητα του οποίου θα κριθεί στην πράξη.

 Με απόφαση λοιπόν  του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, ορίσθηκαν οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες για το επόμενο χρονικό διάστημα της θητείας του νυν Περιφερειακού Συμβουλίου (31-8-2014), που είναι οι εξής:

  1. Κάτσιος Νικόλαος, με αρμοδιότητες  σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας
  2. Ανατολιωτάκης Νικόλαος με αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού, Προστασίας και ανάδειξης Μνημείων.
  3. Κατέρης Ιωάννης, με αρμοδιότητες σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο Περιφερειάρχης  ευχαριστεί  τους κ.κ. Ι. Καραμπίνα, Οδ. Πότση και Παντ. Κολόκα για το έργο που πρόσφεραν ως θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, ευχόμενος στους διαδόχους τους να έχουν την ίδια θετική παρουσία και δράση για την επίτευξη των στόχων της Περιφερειακής Αρχής προς όφελος όλων των Ηπειρωτών.