Κουκουλοφόροι τα΄σπασαν σε κέντρο διασκέδασης… Έξι τραυματίες, 20 προσαγωγές

peripoliko

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε κέντρο διασκέδασης στο Γαρδίκι Παραμυθιάς κατά την διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής.

Όσα εκτυλίχθηκαν είναι πρωτοφανή για την περιοχή και προς το παρόν ανεξήγητα. Το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης φιλοξενούσε γνωστό dj από τον χώρο της «trap» μουσικής σκηνής.

Τη νύχτα κι ενώ το κέφι περίσσευε εισέβαλλε στο μαγαζί μία ομάδα 15 κουκουλοφόρων με στυλιάρια και καδρόνια και άρχισε να επιτίθεται προς κάθε κατεύθυνση.

Έδιωξαν τους θαμώνες από το κέντρο και τα επεισόδια συνεχίστηκαν στον προαύλιο χώρο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν έξι άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές ημεδαπών από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Οπαδικές διαφορές φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και στο πλαίσιο αυτής έγινε ενδελεχής έλεγχος στους χώρους του Συνδέσμου Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Ηγουμενίτσα, όπου εντοπίστηκε μια αυτοσχέδια μολότωφ και φωτοβολίδα. Ο υπεύθυνος του Συνδέσμου, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.