Λιμάνι Ηγουμενίτας:Η καλύτερη επένδυση!

του Σωτήρη Γιάκη

Αγαπητέ πολίτη της Ηγουμενίτσας, της Θεσπρωτίας, της Ηπείρου.

Ο καλύτερος τρόπος να επενδύσεις τα λίγα ή πολλά χρήματα σου σήμερα, είναι να επενδύσεις στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.

Είναι μια εταιρεία που έχει κύκλο εργασιών περίπου 7 εκατομμύρια € ετησίως και 2 εκατομμύρια € έσοδα. Για να φτιαχτεί έχουν ξοδευτεί περίπου 300 εκατομμύρια €.

Είναι μια επιχείρηση με στρωμένη δουλειά, είναι Brand name στο χώρο της, είναι δεύτερο λιμάνι στη χώρα σε κίνηση επιβατών, είναι μια σταθερή αξία επί 18 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της.

Οι προοπτικές ανάπτυξης είναι μεγάλες, καθώς υπάρχουν τομείς που ακόμα είναι στα σπάργανα, όπως η κρουαζιέρα. Και το κυριότερο, θα αγοράσεις πολύ φθηνά!

Γιατί νομίζεις ότι θα έρθουν οι διάφοροι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν να την πάρουν; Διότι θα έχουν κέρδος, μεγάλο κέρδος!

Δες το λιμάνι του Πειραιά και την COSCO . Το λιμάνι σημειώνει τρομερή ανάπτυξη και οι μέτοχοι τρίβουν κυριολεκτικά τα χέρια τους. Πήρε το λιμάνι μια Κινέζικη κρατική εταιρεία με μόλις 311 εκατομμύρια και τώρα, είναι το δεύτερο πιο αναπτυσσόμενο λιμάνι στην Ευρώπη. Τι πρόσφεραν λοιπόν οι κινέζοι, που έλειπε τόσα χρόνια από το λιμάνι του Πειραιά; Την σωστή διαχείριση! Όλα τα άλλα υπήρχαν.

Υπήρχε διασφαλισμένη πελατεία, υπήρχαν οι εγκαταστάσεις, υπήρχε το εξειδικευμένο προσωπικό, υπήρχε τεχνογνωσία, όλα προϋπήρχαν. Τι έλειπε μόνο; Η σωστή διαχείριση! Έτσι κι εδώ…

Όλα υπάρχουν και δίνονται πολύ φθηνά. Για 20 εκατομμύρια € παίρνεις, εγκαταστάσεις 300 εκατομμυρίων, έτοιμη πελατεία, έτοιμες υποδομές, εξειδικευμένο προσωπικό, τεχνογνωσία, Brand name!

Και προσθέτεις το μαγικό συστατικό… Την σωστή διαχείριση!

Ζούμε σε μιαν εποχή όπου , μιλάμε πια για το τέλος των αποδόσεων από τις καταθέσεις και την αναγκαστική στροφή και του απλού επενδυτή στις επενδύσεις…

Και εδώ πρόκειται για μια επένδυση, που θα σου αποδώσει κέρδος άμεσο και έμμεσο.

Την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ., θα έχουμε την δυνατότητα, όλα αυτά, να τα κουβεντιάσουμε εκ του σύνεγγυς.

Τετάρτη 8.30 μ.μ. στο Πάνθεον.