ΜΑΓΕΨΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟ ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Δικαιώνοντας τον τίτλο του ζωντανού μύθου του Ηπειρώτικου κλαρίνου   
Έκθαμβο το αθηναϊκό κοινό με τις φορεσιές τα κοσμήματα  και τους χορούς του  Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων  
Τοίχος από σώματα με φορεσιές και κοσμήματα ήταν το φινάλε της παράστασης περισσότερους από 50 χορευτές από τα Γιάννενα

Στα βήματα των προγόνων τους  μεταφέροντας το δωρικό ύφος της γης  τη σοβαρότητα και τη λεβεντιά τους «έκαναν την εμφάνιση τους τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου»  οι Ηπειρώτες στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών  και κατέπληξαν το Αθηναϊκό κοινό.
Κατάνυξη για τα μοιρολόγια της Ηπείρου, ενθουσιασμός στα τραγούδια του γλεντιού.  
Κατάμεστο το Θέατρο με το κοινό να χειροκροτεί και να αποθεώνει όλους τους κορυφαίους δεξιοτέχνες τους είδους τραγουδιστές και μουσικούς.  
Το παρόν έδωσε ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού  κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, η Βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακόπουλου η Περιφερειακή Σύμβουλος  Ηπείρου,  κα Νατάσα Τύρου Ούζα και η πολιτευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού.
 Ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθων Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συντελεστές και φορείς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και ιδιαιτέρως την κα Νατάσα Τύρου Ούζα, φίλη του Συλλόγου μας  για την σημαντική συμπαράσταση της στην υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης καθώς και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ (Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά-Πνεύμονα) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας (28 Οκτωβρίου) και Πανελλήνιας Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Ιστών (1η Νοεμβρίου).
Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του
Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου  Παπούλια

Πληροφορίες : κα Ελενα Σηφάκη κιν 693-7056511, sybakapa@yahoo.com

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΑΡΕΩΣ
ΚΑΡΔΙΟ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΩN ΑΣΘΕΝΩΝ – ΣΥ.ΒΑ.ΚΑ.Π.Α.
(Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά Πνεύμονα)