Μετακομίζει στην… Καλαμάτα το ΚΕΝ Άρτας

ken_artas
ken_artasΜε μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι “Περίσσεψε ο εμπαιγμός για το ΚΕΝ Άρτας”, αντέδρασε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, Όλγα Γεροβασίλη, στην είδηση της μεταφοράς υλικού από το Κέντρο Εκπάιδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας με νταλίκες, ο οποίος εικάζεται ότι μεταφέρεται στον ΚΕΝ Καλαμάτας.
Στην ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη στηλιτεύει τη στάση της κυβέρνησης τόσο για τη μεταφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού, όσο και για το γεγονός ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν “διαβεβαιώσεις” για τη συνέχιστη της λειτουργίας του ΚΕΝ Άρτας.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Σήμερα, αποδείχτηκε, για ακόμη μία φορά, ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμπαίζει τον Αρτινό λαό. Νταλίκες φόρτωσαν είδη στρατωνισμού από το ΚΕΝ Άρτας για να τα μεταφέρουν στο ΚΕΝ Καλαμάτας, στην εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού.

Η συνειδητή παραπληροφόρηση, με την μέθοδο των διαρροών και των δήθεν διαβεβαιώσεων «ημετέρων», δεν μπορεί πλέον να κρύψει το γεγονός ότι ολοκληρώνεται η απογύμνωση του ΚΕΝ Άρτας, εγκαταλείποντας ως άδειο κέλυφος το στρατόπεδο.

Η Άρτα δεν χρειάζεται άλλο ένα «Παπακώστα». Το υπουργείο δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από ασαφείς απαντήσεις. H κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα και με διαφάνεια, πράγμα που μέχρι στιγμής έχει αποφύγει επιμελώς, για το ποιοι είναι οι σχεδιασμοί, εάν υπάρχουν βέβαια…

Όλγα Γεροβασίλη

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Άρτας