Με τις ευχές όλων ξεκίνησαν σήμερα οι μαθητές τις εξετάσεις

Panellinies2012

Panellinies2012Με ευχές προς τους μαθητές για καλή επιτυχία στις πανελλαδικές, ξεκίνησε σήμερα η πρώτη ημέρα των εξετάσεων.

Τις ευχές προς τους μαθητές έστειλαν με μηνύματά τους o Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννης Γόγολος:

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ  ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις που άρχισαν σήμερα.

Mε ηρεμία και νηφαλιότητα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους τις τελευταίες ημέρες μιας πολύχρονης προσπάθειας  που θα καθορίσει το μέλλον τους.

Εύχομαι επίσης στους γονείς των παιδιών και στους  καθηγητές τους καλή δύναμη  και καλό κουράγιο τώρα που και η δική τους προσπάθεια μπήκε στην τελική ευθεία.

                                                            Ο Αντιπεριφερειάρχης

                                                              Π.Ε Θεσπρωτίας

                                                             Θωμάς  Γ. Πιτούλης

«MHNYΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ»

Αγαπητές μαθήτριες-Αγαπητοί μαθητές

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις οι οποίες ξεκινούν σήμερα  αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στη ζωή σας, αλλά όχι τον μοναδικό.  Η αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος περνά μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την τελευταία σας ευκαιρία στο στίβο της ζωής.

Η διαδρομή την οποία διανύσατε  ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαία για να πετύχετε τους στόχους σας. Σε αυτήν, είχατε άξιους συμπαραστάτες τους γονείς σας, αλλά και τους καθηγητές σας.

Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να επιδείξετε την απαιτούμενη σοβαρότητα και ψυχραιμία, μα πάνω από όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας.

Η οποιαδήποτε αποτυχία, την οποία και απεύχομαι, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά και στους στόχους σας. Να θυμάστε ότι η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες και εμείς οφείλουμε να τις εκμεταλλευτούμε σωστά.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη σε μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.

                                                                               Γεώργιος Κάτσινος

                                                                               Δήμαρχος Ηγ/τσας

   Αγαπητοί μαθητές

  Σήμερα και ύστερα από μια πολύχρονη πορεία στις εκπαιδευτικές βαθμίδες,  ο καθένας σας φτάνει στο τέλος μιας δύσκολης προσπάθειας.  

   Πρώτα από όλα θα πρέπει να συγχαρώ εσάς, τις οικογένειες σας για την υποστήριξη σας παρείχαν και τους δασκάλους σας για την βοήθεια.

   Γιατί μπορεί με τις πανελλήνιες εξετάσεις να ολοκληρώνεται ένα ταξίδι, ξεκινάει όμως ταυτόχρονα και μια καινούρια διαδρομή στη ζωή σας.

   Μπορεί η διαδικασία των εξετάσεων να είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα είναι και το κλειδί για το άνοιγμα ενός νέου κόσμου αναζητήσεων και προοπτικών.    Η γνώση είναι   το καλύτερο εφόδιο, η καλύτερη επένδυση, για να αλλάξουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και την κοινωνία στο σύνολό της.      Και η κοινωνία σήμερα περιμένει από εσάς, τους μελλοντικούς επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενους, να δημιουργήσετε έναν δικαιότερο και καλύτερο κόσμο.

   Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας, όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στη ζωή, που μόλις τώρα αρχίζει να ανοίγεται μπροστά σας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Ιωάννης Γόγολος