Μισός τόνος χασίς εντοπίστηκε κοντά στην Κόνιτσα… Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας

NIKANORASΜισό τόνο χασίς μετέφερε περίπου ένας Έλληνας, με καταγωγή από τη Λάρισα, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στη διασταύρωση Νικάνορα, μετά την Κόνιτσα.

Στην επιχείρηση μετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, σταμάτησαν το κλειστό φορτηγάκι για έλεγχο.

Εκεί εντόπισαν ότι υπήρχε μία τεράστια ποσότητα χασίς, η οποία ξεπερνά τον μισό τόνο. 

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Κατάγεται από τη Λάρισα και πιθανολογείται ότι εκεί ήταν και προορισμός των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,  διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ανήκει στον εκτελεστικό βραχίονα κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, η δράση του οποίου ερευνάται.  

Κατασχέθηκαν:

•             τετρακόσια ογδόντα δύο (482) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (526.750) γραμμαρίων.

•             το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

•             δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης της επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της τοπικής αστυνομίας και για καίριο χτύπημα στο οργανωμένο έγκλημα. Παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν οι αστυνομικοί δεν παύουν να δίνουν έναν μεγάλο αγώνα και να καταγράφουν σπουδαία αποτελέσματα.