Μύλος με την επίσκεψη Πλακιωτάκη, οργή του Αντιπεριφερειάρχη

pitoulis_thomas

Μύλος γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Ηγουμενίτσα με την επίσκεψη και τις συναντήσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο Υπουργός είναι από το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή και απολαμβάνει τα αξιοθέατα της παραλιακής ζώνης παρά ταύτα το πρόγραμμα των συναντήσεων που είχε κανονιστεί για την Πέμπτη ανατράπηκε την τελευταία στιγμή.

Κι αυτό γιατί γαλάζιοι παράγοντες θέλησαν να βάλουν εμβόλιμα συνάντηση με την τοπική ΝΟΔΕ την οποία ήθελαν να κρατήσουν και… μυστική!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης έκανε γνωστό στο γραφείο του Υπουργού ότι στη νέα ώρα που ορίστηκε η συνάντηση έχει ραντεβού εκτός νομού κι έτσι αυτή είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπεριφερειάρχης είναι σφόδρα ενοχλημένος καθώς η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Υπουργού με μοναδικό αντικείμενο την τύχη της χερσαίας ζώνης τείνει να μετατραπεί σε θερινή εκδρομή!

Είναι πρωτοφανές άλλωστε το πρόγραμμα ενός υπουργού –γνωστοποιημένο σε όλους- να αλλάζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή…