Νέο τηλεοπτικό σποτ για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ

tvc_3-1

tvc_3-1Αν κάνεις τοστ, κάνε το καλύτερο!

#dodoniouΤost #dodonitoutost

Στον αέρα βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ, το τυρί που μπορεί να πάει το τοστ σε άλλο επίπεδο.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ, οι θεατές παρακολουθούν την κλασική Ελληνίδα μάνα που θέλει να προσφέρει το καλύτερο στην οικογένεια και τους καλεσμένους της, πόσο μάλλον στον μελλοντικό γαμπρό της, καταλήγοντας ως συνήθως στην υπερβολή.

Μέσα λοιπόν από ένα φρέσκο, πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο, στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας η «υπερβολική» Ελληνίδα μάνα προσφέρει τελικά το καλύτερο ακόμη και για ένα απλό τοστ, επιλέγοντας το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ που φτιάχνεται από 100% Ελληνικό, πρόβειο και αγελαδινό γάλα, με 4 μήνες ωρίμανσης.

Διαθέτοντας 54 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 Έλληνες μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά της Ελλάδας, συλλέγοντας φρέσκο 100% ελληνικό γάλα και μεταφέροντας καθημερινά τη Γεύση του Καλού στην καρδιά και το τραπέζι των Ελλήνων καταναλωτών, μέσα από την ευρεία γκάμα των αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει.

Την ταινία υπογράφει ο σκηνοθέτης Πάνος Κορώνης και η Stefi Productions, ενώ την επιμέλεια της καμπάνιας η McCann Athens.

Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό για το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ εδω